Viorel BucurExecutive Coach & Strategy Consultant

Viorel Bucur are o experiența de peste 10 ani în Antreprenoriat și Consultanță.

În prezent este Executive Organizational Coach în cadrul unei companii franceze de consultanță, și are rolul de a ajuta marile grupuri și companii multinaționale sa identifice resursele necesare și să găsească cele mai bune soluții pentru a-și asigura o dezvoltare constantă, să depășească crizele economice sau relaționale interne, să raspundă adecvat provocărilor externe, le acompaniază în cadrul proceselor de fuziune sau achiziție, sau dimpotriva, le ajuta sa treacă prin proceduri de insolventa dificile atât din punct de vedere economic, cât mai ales uman.

Totodată, Viorel este specializat în Procese de Inovație (Lean StartUp) și Consultanta în Dezvoltare si Management Agile, derulând proiecte în domeniul dezvoltării de produse software sau al optimizării de procese Marketing și HR.

În trecut, Viorel a contribuit la crearea unui start-up romanesc în domeniul dezvoltării aplicațiilor mobile, deține o diploma de inginer în informatica și are un master în economie și management.