Tudor CojocariuGrants Officer, Civil Society Development Foundation

Tudor este grants officer la Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.
În trecut, a fost responsabil de proiecte la Ministerul Afacerilor Externe al României, consultant în Parlamentul Republicii Moldova și funcționar într-o companie multinațională.
Are experiență în domeniul cercetării, alături de Centrul Român de Politici Europene, Black Sea Caspian Sea International Fund, Sofia Platform și altele.
A fondat Liga Studenților Basarabeni din România și a implementat mai multe proiecte în beneficiul românilor din Ucraina și Republica Moldova, alături de Asociația Convergențe Europene și alte organizații.
Publică editoriale socio-politice în cotidianul național Timpul din Republica Moldova și pe mai multe platforme de blogging. A scris analize politice în cadrul unor programe europene.
A participat la programe și vizite în Europa și SUA, fiind fellow al Black Sea Young Reformers, Open World și Warsaw Euro-Atlantic Summer Academy.
A absolvit liceul Gheorghe Asachi din Chișinău, Facultatea de Sociologie din cadrul Universității din București și Masterul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.
Vorbește limbile română, engleză, franceză și rusă.