Șerban GeorgescuDirector, Business & Clinical Development – InfoBionic

Serban Georgescu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, si a urmat programul de MBA (cum laude) la Babson College in Massachusetts, specializarea antreprenoriat.

Are peste 19 ani de experienta in domeniul cardiovascular (clinica, cercetare, si business). A lucrat in laboratorul de Cateterism Cardiac, precum si in cercetare la University of Tokyo si Tufts Medical Center in Boston – biologie moleculara si celulara, genetica, studii pe animals si umane. A publicat 11 articole in reviste de specialitate, precum si un capitol de carte.

Serban este pasionat de startup-uri and de noile tehnologii biomedicale. Pe langa rolul lui la InfoBionic, Serban face parte si din echipa de due diligence a Massachusetts Medical Angels (MA2), grup de investitii focalizat pe startup-urile biomedicale. In plus, este fondator al Romanian American Biomedical Association, grup care aduna la nivel global comunitatea romana medicala, de cercetare si din industrie.

Vorbitor de mai multe limbi straine, cu experienta de munca si viata in Romania, Japonia si SUA, Serban se integreaza usor in orice mediu international.