Sebastian BurdujaFounder, CAESAR Foundation

Sebastian Burduja este actualmente Secretar de Stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice. Este totodată Vicepreședinte PNL și Președinte PNL Sector 1. Sebastian este Managing Partner al companiei RISE Consortium, o platformă globală de investiții dedicată dezvoltării României. Este și fost președinte al platformei civice și politice PACT pentru România. A lucrat ca expert în domeniul dezvoltării regionale pentru Banca Mondială, la sediul central din Washington, D.C. A fost și consultant al Dalberg Global Development Advisors, o firmă de consultanță strategică, specializată în soluții de dezvoltare și proiecte de țară la nivel mondial. A lucrat la Comisia Economică a Națiunilor Unite pentru Europa, la McKinsey & Co. și la National Endowment for Democracy. Este co-fondator și presedinte de onoare al Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS), membru fondator al Fundației CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților si Absolvenților Români). Este absolvent al Universității Stanford, cu distincție și onoruri, dublu-masterand al Universității Harvard și doctorand bursier al Academiei de Studii Economice (ASE) București (2017-2019).