Raluca Viman-MillerLecturer, University of North Georgia

Raluca Viman-Miller are doctoratul în stiinţe politice de la Georgia State University în Atlanta. Este licenţiată în ştiinţe politice a Universităţii “Babeş-Bolyai” şi a absolvit un masterat în ştiinţe politice la Georgia Southern University. Teza de doctorat a Ralucăi analizează impactul migratiei asupra tolerantei politice si sociale în perspectivă comparată. A predat cursuri de “Probleme Globale”, “Politică Comparată” “Relatii Internationale” si “Politică Americană” . In prezent este lector universitar in cadrul Universitatii North Georgia, colegiul militar al statului Georgia unde preda cursuri de “Relatii Internationale”, “Politici Comparate” si “Politici Europene”. Raluca a publicat in reviste de specialitate si volume editate pe tematica impactului migratiei asupra comportamentului politic, comunicare politica, si relatii regionale bilaterale cu implicatii in securitatea Europeana.