Nicolae Iordan-ConstantinescuPresident, Paneuropa Foundation

Dl. Nicolae Iordan-Constantinescu a fost nascut la 2 decembrie 1947. El este absolvent al Facultatilor de Comert Exterior, Academia de Studii Economice, si de Drept, Universitatea Bucuresti, si este si doctor in Stiinte Economice la Academia de Studii Economice. A lucrat exclusiv in domeniul relatiilor internationale, cea mai mare parte a carierei sale fiind in cadrul diplomatiei romane, in centrala Ministerului Afacerilor Externe si la Ambasadele Romaniei din Washington DC, Atena si Luxemburg. A predat la Universitatea Financiar Bancara din Bucuresti disciplinele piete de capital si fonduri de pensii private. Organizator a numeroase evenimente culturale stiintifice, este un participant activ la conferinte, congrese, alte manifestari stiintifice nationale si internationale, precum si predarea de cursuri de formare profesionala si managementul proiectelor finantate european, atat in tara, cat si in strainatate. Acorda o atentie deosebita problematicii constructiei europene in toate dimensiunile sale, relatiilor economice si financiare internationale. Participa la proiecte in cadrul comunitatilor romanesti din tarile vecine, precum si in mod constant la activitati ale LSRS, inca de la fondarea acestei organizatii.