Mihai ȘutaProduct & PR Management, Lifecare Essentials Gmbh (Wien)

Mihai și-a petrecut o mare parte din viața profesională, pe piețe internaționale și start-ups cu investitori atât români cât și străini.

Specializările sale sunt in domeniul arhitecturii de business și design-ul de procese, precum și pregătirea și implementarea strategiilor necesare unui nou business. Domeniile în care a oferit consultanță variază, principalele diind Retail, Servicii, PR și Agricultură.

Implicarea sa în societatea civilă a avut ca proiecte organizarea de evenimente internaționale pentru organizații cu acoperire națională și internațională, festivaluri cu peste zece mii de participanți și proiecte sociale cu impact asupra unui mare număr de persoane.

A fondat o asociație al cărei scop este promovarea artei contemporane folosind concepte de promovare și spații neconvenționale, lucrând cu peste 40 de artiști români.

După ce a locuit în majoritatea orașelor mari din România și capitale europene, este stabilit momentan in Viena, păstrând totdată contactul cu piața și societatea românească.