Mihai DănilăInvestment Banker, Top Tier U.S. Bank (London, UK)

Mihai Danila este bancher de investitii in cadrul bancii americane de elita Morgan Stanley in biroul din Londra unde se ocupa de tranzactii strategice in diverse sectoare din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Mihai a obținut MBA-ul la INSEAD (Franța / Singapore), una dintre cele mai prestigioase școli de afaceri din lume, unde a fost și președintele mai multor societăți si a scris pentru Financial Times. Este totodata licențiat al Facultății de Relații Economice Internaționale, ASE și absolvent al Colegiului Național de Apărare.

Înainte de cariera în Londra a lucrat pentru Banca Europeana de Investiții (EIB) în Luxembourg în cadrul fondului de investiții și pentru BCR / Erste Group, coordonând la un moment echipa de M&A a celei mai mari banci din tara și ocupându-se de privatizări ale Guvernului României precum Transelectrica, Romgaz sau Hidroelectrica. Imediat după facultate a fost recrutat în programul de talente al Citibank.

Mihai este un Fellow al programului de Young Leaders al Aspen Institute, membru in Asociatia Analistilor Financiar Bancari din Romania (AAFBR), membru in Young Professionals in Foreign Policy (YPFP) Londra si parte din reteaua German Marshall Fund.

Pe termen mediu dorește să revină în țară să sprijine România să-și atingă potențialul în Europa alături de alți români cu o gândire similară și pasiune.