Ionuț-Tudor MărieșMarketing, Evozon Systems

Ionut este in prezent specialist marketing in cadrul diviziei de jocuri a firmei Evozon Systems, o companie multinational specializata in solutii si consultanta IT.

Licentiat in International Business Communication: Marketing and Management Communication la Aarhus School of Business in Danemarca, Ionut are studii atat in Aarhus cat si in cadrul Facultatii de Economie din Ljubljana, Slovenia. A profesat in domeniul tehnologic inca de la inceput, ocupand functiile de Manager la iLiving, companie de sisteme integrate de sustenabilitate, si Specialist Marketing la AROBS Transilvania Software, companie multinationala romaneasca ce ofera solutii hardware si software.

Ionut a contribuit si la dezvoltarea Ligii Studentilor Romani din Strainatate, punand bazele filialelor Danemarca si Slovenia a Ligii, effort ce i-au adus 2 ani consecutivi distinctia de Filiala LSRS a Anului.
Ionut doreste pe termen lung, sa contribuie la dezvoltarea Romaniei si mai mult, sa participe activ la dezvoltare si promovarea tehnologiei romanesti pe plan international.