Ioana VârtosuFounder, Junior Mom’s School Association

Ioana Vartosu, de profesie medic si kinetoterapeut sfidand conceptul clasic de medicina a infiintat o organizatie non-profit “Asociatia Scoala mamei Junior”.

Daca a pornit la drum cu gandul de a sprijini viitoarele mamici cu informatii legate de sarcina, acum dupa 12 ani numarul serviciilor a crescut, oferind diverse programe atat educationale cat si sociale.

Proiectul cel mai de suflet este hidroterapia, prin care copii cu dizabilitati beneficiaza de sedinte de terapie prin apa, iar kinetoterapeutii de specializare specifica.

Proiectul de antreprenoriat social cel mai de impact este www.cursdepuericultura.ro unde viitorii tatici se “antreneaza” gratuit online pentru meseria de parinte.

Cel mai de impact proiect a fost renovarea sectiei de pediatrie a Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, prin sponsorizari si munca 100% voluntara.

Pe langa activitatea in Asociatia Scoala mamei Junior este membra fondatoare in Timisoara Entrepreneurs Toastmasters si invitata permanenta a matinalului TVR3 pe rubrica de sanatate.

Daca initial echipa ei consta doar din propria persoana azi conduce o echipa de peste 100 voluntari si stundeti, are 4 angajati. Cea mai mare provocare intampinata a fost sa motiveze un voluntar sa fie consecvent si dedicat unei cauze. Din acest motiv a investit foarte mult in propria persoana, caci doar prin exemplu personal poti sa inspiri astfel de valori.

“Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!”