Dan HodoșPartner, New Markets Advisory

Dan Hodos este licentiat in Management si Adminstratie Publica la Academia de Studii Economice Bucuresti, fiind specializat in Managementul Institutiilor Publice Centrale. Studiile in Stiinte Politice si Administrative si le-a consolidat in Madrid, la Universidad Carlos III – Faculdad de Cinecias Politicas y de Administraccion, fiind student Erasmus.
Ulterior a obtinut Professional Certificate in Management – 1st MBA level CODECS, OU Business School.
In ultimii 10 ani, Dan a acumulat o experienta vasta in vanzari internationale si business development, lucrand in vanzari, management si consultanta pentru companii multinationale si romanesti. Aria lui de expertiza cuprinde zona Americii de Sud, unde a deschis si dezvoltat relatii si piete pentru produse si servicii de IT&C din Romania. Exeprienta multiculturala si-a dobandit-o prin interactiunea economica si socio-culturala cu 3 continente, fiind fluent in cel putin 3 limbi: spaniola, franceza si engleza.
In prezent este initiatorul unui start-up care isi propune sa ajute producatori romani care vor sa dezvolte piete externe noi sau sa-si consolideze pozitia acolo unde sunt prezenti, oferind consultanta si implementare pentru strategii de relatii internationale comerciale.