Ciprian BorsanFounder and President, Maramures Business Club

Ciprian Borsan este fondatorul si Presedintele clubului de afaceri Maramures Business Club, initiatorul StartUp ADN – primul program de antreprenoriat din Maramures si fondatorul agentiei de marketing online Harpoon.
Ciprian este licentiat in Marketing si detine un master in Managementul Afacerii la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In anii de studentie a activat in mai multe ONG-uri studentesti si a fost Presedintele Asociatiei Studentilor Sectiei de Marketing (ASM) si Vice-Presedinte IAA YP, o organizatie internationala a tinerilor profesionisti din industria de marketing si comunicare.
In trecut a activat in institutii financiar-bancare (Royal Bank of Scotland, ABN Amro) si in companii de consultanta (Darian DRS) unde a condus departamentul de fonduri europene si a fost Business Development Manager. In 2011, a condus proiectul iVox, o platforma online inovativa de sondaje de opinie. Totodata, acest parcurs profesional a insemnat si initiative antreprenoriale (Evenimente in Cluj, I Love Cluj, C Factor), ultima fiind Harpoon, o agentie de marketing online lansata in Baia Mare.
Crede cu tarie in puterea fiecarei persoane de a schimba in mod pozitiv comunitatea in care traieste, si in dezvoltarea Romaniei prin antreprenoriat, tehnologie si bun simt. Este pasionat de marketing, istorie si calatorii.