Ciprian Alpiu MogaFounding Partner, International Process Consulting

Ciprian Moga ajută organizațiile să progreseze spre nivelul următor prin strategie și dezvoltarea oamenilor.

Are 20 de ani de experiență în sprijinirea liderilor în transformarea organizațiilor lor, conducerea schimbării, training și coaching, evoluția culturii organizaționale. A condus și livrat proiecte în România, Franța, Belgia, Olanda, precum și în Asia, America Latină, Statele Unite.

Este un pionier în România în agilitate organizațională, următoarea frontieră a conducerii schimbării.

A fost consultant pentru mai multe companii din retailul din România, de la hypermarketuri, la mărci autohtone și, între 2007-2008, a fost primul secretar general al Asociației Marilor Rețele Comerciale din România.

Are experiență în domeniile IT&C, inginerie, agri-business, chimie, petrol, industrie manufacturieră.

La bază inginer informatician, Ciprian are un Master in Management acordat de 4 Grandes Ecoles, Franța – Mines, Ponts et Chaussées, Sciences-Po și College des Ingénieurs – sub egida Programului Copernic Paris.
Și-a început cariera de consultant la Cap Gemini, prima școală de transformare a organizațiilor.

Ciprian se implică activ în societate în educație, dezvoltare comunitară și artă.

Este Președinte al Asociației Absolvenților Români ai Programului Copernic, organizație cu o puternică identitate între asociațiile de absolvenți de la noi din țară. Asociația a fost printre primele care a promovat reglementarea stagiilor pentru studenți în România.

Este vice-președinte al Asociației Bursierilor Români ai Guvernului Franței pe domeniul Management și Științe Economice.

De asemenea, este animatorul unei asociații originale de melomani de jazz, în care membrii co-sponsorizează spectacole cu muzicieni în curs de afirmare și militează pentru dezvoltarea agendei de concerte din România.