Alexandru Costin HernestSecurity and Mobility Leader, Garrett Motion

Absolvent al facultatii de Cibernetica Economica din cadrul ASE Bucuresti si al facultatii de Constructii Civile din cadrul UTCB (studii realizate in paralel), 3 ani de experienta in Franta printr-un program de Dubla Diploma cu Ecole des Ponts ParisTech in domeniul ingineriei civile. Experienta de 1 an si jumatate in calitate de inginer proiectant in cadrul SYSTRA SA, lider mondial in domeniul infrastructurii transportului public. Coordonator Adjunct al LSRS filiala Franta in 2015. Din septembrie 2015, intors in Romania pentru ca nicaieri nu este mai bine ca acasa. La aceasta fundatie in domeniul academic se adauga 5 ani de experienta in domeniul IT, dintre care 3 in cadrul companiei Microsoft, cu focus pe Cyber Security si Mobility, in prezent detin functia de Security si Mobility Leader pentru compania Garrett Motion. Sunt pasionat de Digital Transformation, Inovatie si Securitate Cibernetica.