Adela JansenHR Executive Director, BRD Groupe Société Générale

Adela Jansen este Director Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Groupe Societe Generale, unul dintre cei mai mari angajatori din sistemul financiar-bancar romanesc, cu circa 8.700 de angajati. Are rolul de HR Country Coordinator pentru Reteaua Internationala IBFS a Grupului Societe Generale, fiind si membru in HRCODIR la filierei de Resurse Umane la nivel de Grup.

Adela s-a alaturat echipei BRD din 2003, ocupand pana in 2008 pozitia de Secretar General al BRD. Are o are experienta de peste 20 ani in management in diverse domenii de activitate printre care: vanzari si business development, comunicare, marketing, logistica, resurse umane.

Adela este si o persoana activa in societate, implicandu-se in numeroase actiuni in mediul universitar, mediul de business, in proiectele unor ONG-uri sau asociatii profesionale. Datorita pasiunii sale pentru educatie, Adela este frecvent prezenta ca speaker in cadrul a numeroase evenimente, deruland proiecte de mentoring si consiliere pentru tinerii cu potential.

Adela este mediator autorizat si membru in Board-ul HR Club, Board of Advisors ai AIESEC, membra in Romanian Business Leaders, in Professional Women Network afiliata la EPWN, in Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice.