Colocviul CAESAR „IT și Securitate Cibernetică”

Prima ediție a Colocviilor CAESAR HiTech a avut lor vineri, 6 iulie 2012 și a adus la aceeași masă de discuții peste 50 de profesioniști din domeniile IT și securitate cibernetică – antreprenori, cercetători, experți, reprezentanți ai mediului privat și persoane cu rol decizional sau de conducere din industriile științelor tehnice.

Acest colocviu și-a propus abordarea unor domenii inovatoare, de importanță strategică pentru România: Tehnologia Informației și Securitatea Cibernetică. Acest eveniment a avut ca scop construirea bazelor unor direcții strategice de dezvoltare a țării noastre în domeniile vizate prin identificarea principalelor probleme existente, prin găsirea unor soluții viabile și a unor modalităși de implementare realiste.

Concluziile grupurilor de expertiză invitate – Tehnologia Informaţiei (IT) şi Securitate Cibernetică (CYBER) – reprezintă un prim pas important în această direcție. Ceea ce urmează este materializarea soluțiilor identificate în proiecte concrete, de impact pe termen mediu și lung.

Raportul colocviului CAESAR HiTech, care prezintă sinteza discuțiilor din cadrul grupurilor de expertiză, poate fi consultat AICI.

Parteneri