Poveşti electorale de trezit adulţii

„O țară cum puține sunt în lumea întreagă, frumoasă, dar negospodărită, o țară iubită, dar deseori renegată, o țară deosebit de bogată, dar săracă prin „părțile esențiale”, așa cum obișnuia să spună cineva acum 132 de ani…”

În antiteză cu faimoasele „Povești de adormit copiii”, ghidul „Poveşti electorale de trezit adulţii”  readuce în prim plan un subiect sensibil, însă foarte puțin tratat în ultima perioadă – frauda electorală.

Efervescența și regretabila dezvoltare continuă specifică acestui domeniu, ne-au convins de nevoia de a expune publicului larg câteva dintre cele mai des întâlnite tehnici de fraudă electorală. Ne-am dorit însă o abordare originală care a fost treptat transpusă în zece povestioare cu un numitor comun – hazul de necaz.

Vă invităm să descoperiți Eroul Principal, precum și celelalte personaje și să îi însoțiți în aventurile descrise în cele zece povești, dar mai ales să îi ajutați să încline balanța în mod decisiv spre înfrângerea derapajelor democratice

1-diacritice

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15