Viorel Bucur

Posted on May 9, 2016 by Viorel Bucur

vb2-e1449799611603-570x570Executive Coach & Strategy Consultant

Viorel Bucur are o experienta de peste 10 ani in Antreprenoriat si Consultanta.

In prezent este Executive Organizational Coach in cadrul unei companii franceze de consultanta, si are rolul de a ajuta marile grupuri si companii multinationale sa identifice resursele necesare si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a-si asigura o dezvoltare constanta, sa depaseasca crizele economice sau relationale interne, sa raspunda adecvat provocarilor externe, le acompaniaza in cadrul proceselor de fuziune sau achizitie, sau din potriva, le ajuta sa treaca prin proceduri de insolventa dificile atat din punct de vedere economic cat mai ales uman.

Totodata Viorel este specializat in Procese de Inovatie (Lean StartUp) si Consultanta in Dezvoltare si Management Agile, deruland proiecte in domeniul dezvoltarii de produse sofware sau al optimizari de procese Marketing si HR.

In trecut, Viorel a contribuit la crearea unui start-up romanesc in domeniul dezvoltarii aplicatiilor mobile, detine o diploma de inginer in informatica si are un master in economie si management.