Teodora Pica

IMG_3064 mArts Intermediary & Director,
TeodoraART Gallery

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Teodora Pica, arts intermediary independent, arhitect și artist visual, deține funcția de Director la TeodoraART Gallery în Toronto. Incepând din anul 1994, Teodora Pica își continua activitatea de realizator-coordonator independent pentru proiecte culturale și de curator de expoziții în instituții și spații private de expozitii in Statele Unite, Canada și Romania. Combinând experiența sa de arhitect pentru construcții in zone urbane cu studiile recent completate în strategii de dezvoltare culturală comunitare, Teodora Pica este interesată de dezvoltarea planurilor culturale a diferitelor comunități, incluzând studii de fizibilitate pentru implementarea lor, eficientizarea infrastructurii culturale existente si crearea de noi organizații culturale non-guvernamentale. Teodora a urmat studiile la Facultatea de Arhitectura și Urbanism Ioan Mincu din Bucuresti, Facultatea de arte OCADU din Toronto și a obținut diploma de B. Arch de la University of Toronto, DanielsFaculty of Architecture, Landscape and Design in Toronto, și de Master in Arts andArts Administration (MAAA) de la Goucher College University in Baltimore, MD.

Economie și Comerț: Mediu de Afaceri și Antreprenoriat
Politică Internă: Administrație Publică | Cultură