Stoica Cristinel Popa

stoica5146President,
Euroteens

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Stoica Cristinel Popa este activist ONG si Presedintele organizatiei nonguvernamentale Euroteens din Braila. A fost bursier si este absolvent a trei universitati americane (Stanford University, Harvard University si Universitatea din Texas in Austin). Cu burse si alte finantari, a urmat programe internationale de instruire, cercetare si voluntariat in 21 de tari pe 5 continente: Europa: Romania, Bulgaria, Germania, Portugalia, Olanda, Belgia, Polonia, Moldova, Rusia, Ungaria, Ucraina, Franta; Asia: Turcia, China, Japonia; America de Nord: SUA (California, Illinois, Louisiana, New York, Washington DC., Texas, Virginia, Pennsylvannia, Massachussetts, Connecticut), Mexic, Honduras; America de Sud: Chile, Columbia; Africa: Ghana.

Politică Internă: Cultură | Educație | Mediu | Organizare Politică
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Cooperare Regională | Relații Bilaterale | Securitate Internațională | Organizații Internaționale | Diplomație Publică | Diplomație Economică | Drept Internațional Public | Cooperare pentru Dezvoltare
Alte domenii: Lupta Anti-Terorism | Tehnologie Nucleară și Dezarmament Nuclear | Securitate Cibernetică, Rețele de Calculatoare
Expertiză Regională: Europa | Europa de Est | Federația Rusă | Statele Unite ale Americii | America de Nord | America Centrală și de Sud | Asia de Est | Țările BRIC (Brazilia, Rusia, India, China)