Sonia Coman

Sonia ComanPhD Student,
Columbia University

Domeniu principal de expertiză: Politică Internă

Sonia Coman a absolvit studiile de licenta cu distinctia Magna cum Laudae in istoria artei si in arte plastice la universitatea Harvard si a obtinut un Master of Arts si un Master of Philosophy la universitatea Columbia, unde este in prezent doctorand si teaching assistant. Sonia a fost stagiara la Muzeul Louvre in Paris, a lucrat pentru muzeul universitatii Harvard si a facut cercetare pentru muzeul Metropolitan din New York. A publicat articole despre arta contemporana in New York Arts Magazine si a tinut conferinte, prezentandu-si cercetarea in arta franceza si in arta japoneza, la colocvii internationale. Sonia vorbeste fluent engleza, franceza, italiana si japoneza. Pe langa activitatea de cercetare si de predare, Sonia este artist plastic, poet si dramaturg. A avut numeroase expozitii personale si de grup in Romania si in Statele Unite, a fost publicata in reviste literare din Belgia, Franta, Italia, Japonia, Marea Britanie, Romania si Statele Unite, iar una dintre piesele ei de teatru a fost pusa in scena in Slovenia si in Statele Unite.

Politică Internă: Cultură | Educație
Relații Externe: Diplomație Culturală