Raluca Viman-Miller

Raluca Viman MillerLecturer,
University of North Georgia

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Raluca Viman-Miller are doctoratul în stiinţe politice de la Georgia State University în Atlanta. Este licenţiată în ştiinţe politice a Universităţii “Babeş-Bolyai” şi a absolvit un masterat în ştiinţe politice la Georgia Southern University. Teza de doctorat a Ralucăi analizează impactul migratiei asupra tolerantei politice si sociale în perspectivă comparată. A predat cursuri de “Probleme Globale”, “Politică Comparată” “Relatii Internationale” si “Politică Americană” . In prezent este lector universitar in cadrul Universitatii North Georgia, colegiul militar al statului Georgia unde preda cursuri de “Relatii Internationale”, “Politici Comparate” si “Politici Europene”. Raluca a publicat in reviste de specialitate si volume editate pe tematica impactului migratiei asupra comportamentului politic, comunicare politica, si relatii regionale bilaterale cu implicatii in securitatea Europeana.

Politică Internă: Educație | Organizare Politică | Solidaritate Socială
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Cooperare Regională | Relații Bilaterale | Securitate Internațională | Organizații Internaționale | Diplomație Publică | Diplomație Culturală | Diplomație Economică | Drept Internațional Public | Cooperare pentru Dezvoltare
Alte domenii: Lupta Anti-Terorism | Tehnologie Nucleară și Dezarmament Nuclear
Expertiză Regională: România | Uniunea Europeană | Europa | Europa de Est | Statele Unite ale Americii