Mircea Roman

Mircea Roman1Engineer,
TelCo

Domeniu principal de expertiză: Știință și Tehnologie

Absolvent al USAMV București, Mircea Roman este înzestrat cu numeroase abilități multidisciplinare complexe, deținând atât competențe și expertiză organizatorice, tehnice și în domeniul IT, cât și aptitudini sociale excelente.
Începând din 2006, Mircea este angajat al Orange Business Services, în calitate de expert de operațiuni, iar în perioada 2010-2012 a desfășurat activitate de suport tehnic SaaS în cadrul Adobe Systems Romania. Un experimentat cunoscător al limbii engleze, telecomunicațiilor, sistemelor de infrastructura IT, cu o capacitate considerabilă de colaborare asociată unei maleabilități remarcabile, Mircea oferă în mod invariabil rezultate preeminente.
Personalitatea plurivalentă, solicitudinea și profesionalismul cu care își îndeplinește responsabilitățile, precum și atitudinea sa tonică fac din Mircea un component valoros al oricărei echipe.

Economie și Comerț: Energie | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat
Știință și Tehnologie: Tehnologiile Informației și ale Comunicării | Transporturi și Dezvoltare Urbană
Alte domenii: Securitate Cibernetică, Rețele de Calculatoare