Matei Rogoz

Poza Matei RogozConcert Pianist,
Freelancer

Domeniu principal de expertiză: Politică Internă

Matei Şerban Rogoz s-a născut în Bucureşti în 1973. A absolvit Liceul de Muzică “Dinu Lipatti” la clasa prof. dr. Ligia Pop şi U.N.M.B. la clasa de pian a prof. univ. dr. Sandu Sandrin. Începând cu anul 1997 urmează mai multe cursuri de perfecţionare, la Şcoală Normală de Muzică din Paris cu Françoise Thinat, la “Mozarteum” din Salzburg a urmat cursurile de măiestrie ale pianistului Boris Bloch, etc. A susţinut recitaluri în Bucureşti, Viena, Paris şi alte oraşe din Franţa. În anul 2001 a organizat un concert “George Enescu” la Fundaţia Statelor Unite de la Paris, participând ca solist şi acompaniator. În 2002, în colaborare cu I.C.R. Paris organizează la Ambasada României din Franţa două concerte dedicate creaţiei enesciene, concerte filmate şi ulterior difuzate de către postul TVR Cultural. Cu ocazia a 50 de ani de la moartea lui George Enescu, colaborează din nou cu I.C.R. la organizarea unui concert “George Enescu“. Din octombrie 2004 este doctorand al U.N.M.B., activitate îndrumată de către Prof. Univ. Dr. Nicolae Brânduş.

Politică Internă: Cultură
Relații Externe: Diplomație Culturală