Manuela Marina Nestor

Posted on July 7, 2015 by administrator

Manuela NestorLawyer & Co-Managing Partner, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Attorneys and Counselors

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Manuela M. Nestor este avocat si partener senior, co-fondator al societatii de avocati Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, activand de asemenea ca avocat coordonator al firmei. Coordoneaza practicile de drept bancar,finantari si piete de capital ale firmei, avand o experienta de peste 35 de ani in activitatea juridica.

In cadrul activitatii sale profesionale de dupa 1990,Manuela M.Nestor a lucrat extensiv pentru organizatii si corporatii domestice si internationale jucand un rol major in cele mai multe tranzactii comerciale importante din Romania, incluzand privatizari,fuziuni si achizitii, finantari, restructurari si divizari. Este recunoscuta drept unul dintre avocatii comerciali de marca din Romania in respectivele arii de practica juridica.

Un consilier senior al unei semnificative multinationale cu sediul principal in SUA a caracterizat-o astfel:”"Manuela este inalt calificata, sofisticata, diligenta, pragmatica si prietenoasa.Este capabila sa rezolve probleme complexe pe baza de rationamente exceptionale si cu intelegerea realitatilor de afaceri.”"

In 2011 a primit premiul pentru cea mai proeminenta femeie avocat din Romania in domeniul afacerilor, acordat de Euromoney, membra a Legal Media Group, iar in 2013 a primit diploma Femeie la Putere de la Business Magazine, Romania.

Intre anii 2008-2010,Manuela M.Nestor a fost membra in Consiliul de administratie a Camerei Americane de Comert si presedinta a Comitetului de Achizitii Publice,Parteneriate, PPP si Fonduri Structurale.

Manuela M. Nestor este membru al Baroului de Avocati Bucuresti, membru al Lex Mundi, WSG si SEE Legal.

Economie și Comerț: Industrie | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Comerț Exterior | Finanțe și Bănci
Expertiză Regională: România