Liviu Mureșan

Liviu MuresanExecutive President,
EURISC Foundation

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Liviu Muresan,presedinte executiv Fundatia EURISC(din 1995),absolvent Academia de Studii Econmomice,Dr.in economie 1978,absolvent cursuri Colegiul de Aparare NATO (Roma),Institutul de Inalte Studii de Aparare IHEDN(Paris),Centrul relatii civil militar Monterey,ILEA-FBI(Budapesta).Consilier al Primului Ministru al Romaniei,a doi ministri de interne,primul director civil al Colegiului National de Aparare ,director al proiectului de construire a Centrului de combatere a criminalitatii transfrontaliere SECI Bucuresti(1999-2001).Experienta nationala si internationala in proiecte de cercetare de securitate,protectie infrastructuri critice,securitate energetica,reforma sector de securitate,combatere crima organizata,coruptie,relatii publice internationale.

Economie și Comerț: Energie | Industrie | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat
Politică Internă: Administrație Publică | Educație | Infrastructură | Energie | Organizare Politică
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Cooperare Regională | Relații Bilaterale | Securitate Internațională | Organizații Internaționale | Diplomație Publică | Cooperare pentru Dezvoltare
Știință și Tehnologie: Indivizi, Societăți, Culturi și Sănătate | Transporturi și Dezvoltare Urbană