Lavinia Rașca

Posted on June 15, 2015 by administrator

Lavinia Rasca1General Manager & Professor – EXEC-EDU, ASEBUSS

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Prof. Dr. Lavinia Rasca este profesor, consultant, manager, antreprenor cu o contributie importanta la formarea liderilor si managerilor si la crearea si dezvoltarea initiativei antreprenoriale din Romania.
Lavinia Rasca este membra fondatoare ASEBUSS – fundatia care a dat nastere Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucuresti, organizatorul primului program Executive MBA din Europa Centrala si de Est si a unui MBA pentru antreprenori. Ea este director general al companiei de training EXEC-EDU.
Este profesor si consultant specializat in strategie, antreprenoriat, HR, Leadership, autoare si coautoare a numeroase carti si articole de specialitate, speaker la conferinte nationale si internationale. A creat si implementat numeroase programe de dezvoltare manageriala pentru zeci de companii, a dezvoltat si coordoneaza echipa de experti a EXEC-EDU, a lucrat cu mii de manageri si antreprenori in cursuri, seminarii, sesiuni de consultanta. A fost expert în programe PHARE, ACDI, UDAID, POSDRU.
Are un doctorat in managementul IMM, s-a specializat la scoli de prestigiu ca Harvard Business School, IESE Barcelona, University of Washington, London Business School.
Convinsa de rolul important pe care il au femeile in organizatii si in societate, este membra fondatoare si a condus asociatiile Asociatia Femeilor Intreprinzatoare din Romania si Professional Women Network Romania.
Realizarile sale au fost recunoscute de: TOP 100 de femei – Capital, TOP 200 de femei puternice in business – Business Magazin, Enciclopedia personalitatilor din Romania, TOP cei mai importanti 1000 de oameni din business, etc.

Economie și Comerț: Mediu de Afaceri și Antreprenoriat
Politică Internă: Educație