George Cazac

George CazacProcurement Analyst – Contract Manager,
Bombardier Transportation

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

George este absolvent al Facultatii de Drept si Relatii Internationale din cadrul Universitatii Kingston din Londra. In prezent, acesta lucreaza in cadrul companiei Bombardier Transporation unde isi aplica cunostiintele din domeniul juridic pentru a eficientiza negocierea diferitelor tipuri de contracte incheiate intre Bombardier si partenerii sai.

In timpul facultatii a urmat diverse stagii de practica atat in institutii precum Ambasada Romaniei la Londra cat si in companii private si ONG-uri. De asemenea, in timpul studiilor efectuate la Londra, George, a fost un membru activ in cadrul Ligii Studentilor Romani din Strainatate filiala UK unde impreuna cu colegii sai au contribuit la crearea unei platforme eficiente de comunicare pentru studentii romani din Anglia.

Pe termen lung, George, isi doreste sa participe activ la dezvoltarea Romaniei si sa contribuie la reforma justitiei din tara.

Economie și Comerț: Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Comerț Exterior
Politică Internă: Administrație Publică | Justiție | Transporturi
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Securitate Internațională | Diplomație Publică
Alte domenii: Lupta Anti-Terorism | Tehnologie Nucleară și Dezarmament Nuclear