Gabriela-Cornelia Horoșanu

Posted on December 9, 2013 by administrator

Executive Director, Society For Infectious Diseases and HIV/AIDS

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Dr. Gabriela-Cornelia Horoșanu este expert în relații internaționale – cu un doctorat în domeniul planificării capabilităților pentru noi tipuri de misiuni, în managementul organizațiilor – cu un master în specificul organizațiilor teroriste, în inginerie de sistem, inteligență artificială și histopatologie, cu experiență în cercetare aplicată în domeniile menționate. Acumulând experiență în organizații internaționale, precum NATO, s-a întors în România pentru a aplica expertiza obținută. Momentan activează în Ministerul Sănătății, în calitate de consilier personal al Secretarului de Stat, Dr. Raed Arafat.

Economie și Comerț: Energie | Industrie
Politică Internă: Administrație Publică | Educație | Sănătate | Energie | Organizare Politică | Solidaritate Socială
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Cooperare Regională | Relații Bilaterale | Securitate Internațională | Organizații Internaționale | Diplomație Publică | Cooperare pentru Dezvoltare
Știință și Tehnologie: Biomedicină și Bioștiințe Moleculare | Chimie și Științe și Tehnologii Moleculare | Tehnologiile Informației și ale Comunicării