Florina Pirlea

Florina PirleaConsultant,
World Bank

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Florina Pirlea a absolvit facultatea Bryn Mawr College in Pennsylvania cu o dubla specializare in economie si psihologie. Si-a continuat apoi studiile la Johns Hopkins University – The Paul H. Nitze School of Advanced International Studies unde a obtinut un MA in economie internationala.

Din 2011 este consultant la Banca Mondiala in Washington DC, unde se axeaza pe dezvoltarea sectorului privat si a mediului de business in Europa si Asia Centrala. Florina a lucrat deasemena la Fondul Monetar International in Departamentul de Statistica si a efectual stagii de practica la Development Alternatives Incorporated, Atlantic Council of the United States, si in mediul de real estate in Bucuresti. Este interesata deasemenea de promovarea proiectelor culturale in Romania si este membru fondator al Asociatiei Identitate Culturala Contemporana.

Economie și Comerț: Industrie | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Comerț Exterior | Finanțe și Bănci
Politică Internă: Administrație Publică | Cultură
Relații Externe: Organizații Internaționale | Diplomație Economică
Expertiză Regională: România | Uniunea Europeană | Europa | Europa de Est | Federația Rusă | Statele Unite ale Americii | Orientul Mijlociu