Florentina Dumitru

Florentina Dumitru1Government Affairs & CSR Expert,
GlaxoSmithKline

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Florentina este in prezent Government Affairs and CSR Expert in cadrul GlaxoSmithKline Romania, anterior alaturandu-se GSK printr-un program de Traineeship in cadrul departamentului de Corporate Affairs and Communication.

Ea este absolventa a doua programe de masterat: Advanced Master in European Integration and Development, Political and Social Stream din cadrul Institute for European Studies din Bruxelles, si a unui Master in International Business and Communication, al Academiei de Studii Economice Bucuresti, sectia Relatii Economice Internationale.

Apetitul pentru studiul in afara tarii i s-a deschis in urma unei specializari printr-o bursa ERASMUS in domeniul International Marketing Management in Oslo, din cadrul BI-Norwegian Business School.

Florentina a obtinut in 2013 autorizatia de mediator, cu cerificare din partea Consiliului de Mediere Romania, dorind sa practice in viitor in domeniul medierii internationale, fiind de asemenea absolventa a cursului de Politica Externa si Diplomatie, al Institutului Diplomatic Roman.

Este pasionata de fotografie si de analiza din spatele cuvintelor si a imaginilor.

Economie și Comerț: Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Comerț Exterior
Politică Internă: Administrație Publică | Sănătate | Solidaritate Socială
Relații Externe: Afaceri Europene | Relații Bilaterale | Securitate Internațională | Organizații Internaționale | Diplomație Publică
Știință și Tehnologie: Indivizi, Societăți, Culturi și Sănătate