Eugenia Gușilov

Eugenia GusilovDirector,
ROEC – Romania Energy Center

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Eugenia Gusilov is the founder of ROEC – the first independent energy studies think tank and consultancy in Romania. A Fulbright alumna and a graduate of Columbia University, New York (USA), she has a Master of International Affairs with a concentration in International Energy Management and Policy and a Certificate from the Harriman Institute with a thesis analyzing the Russian Production Sharing Agreements. She is currently also a Business Development Manager at Umbrella Group. Her work experience includes political analysis, energy consulting, academic and business research, and business strategy. Her areas of expertise cover: strategic and commercial analysis of energy markets, oil and gas policies, and energy economics.

Economie și Comerț: Energie | Petrol și Gaze | Resurse Minerale | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat
Politică Internă: Administrație Publică | Infrastructură | Energie
Relații Externe: Afaceri Europene | Cooperare Regională | Relații Bilaterale | Diplomație Publică | Diplomație Economică | Cooperare pentru Dezvoltare
Știință și Tehnologie: Tehnologiile Informației și ale Comunicării