Doina Guzun

Doina GuzunPhD Candidate,
Université Paris Denis Diderot

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Experiențele și diplomele de studii în sfera Științelor Politice, Marketing-ului Politic, Comunicare și Geopolitică, obținute în țări precum România, SUA, Franța, i-au oferit ocazia să își expună ambițiile în cadrul mai multor activități și proiecte internaționale de ordin civic și profesional. Combină cercetarea pentru teza de doctorat în domeniul Migrației și Relațiilor Interetnice în cadrul Universității Paris Denis Diderot, cu promovarea studenților originari din Republica Moldoveni din Franța și implicarea acestora în activități capabile să le ofere o integrare cu succes în societatea franceză, dar si în cea de origine. Este coordonatorul Galei Studenților Originari din Republica Moldova și Președintele asociației studenților basarabeni din Franța “Jeunes Moldaves”.

Politică Internă: Cultură | Educație | Organizare Politică | Solidaritate Socială
Relații Externe: Relații Bilaterale | Organizații Internaționale | Diplomație Publică | Diplomație Culturală | Cooperare pentru Dezvoltare
Expertiză Regională: Uniunea Europeană | Europa | Europa de Est | Federația Rusă