Diana Tătăran

Diana TataranTimișoara Site Manager,
The Informal IT School

Domeniu principal de expertiză: Știință și Tehnologie

Diana Tătăran activează în domeniul IT mult înainte de terminarea Facultății de Automatică și Calculatoare din Universitatea Politehnica din Timișoara. Pe perioada studiilor, a făcut parte din Microsoft Student Partners (programul academic Microsoft dedicat studentilor pentru facilitarea accesului la tehnologii Microsoft cu licenta), fiind team lead al echipei în ultimii doi ani de facultate.

După absolvire, Diana Tătăran a lucrat la OCE Software ca și programator software în cadrul departamentului de Research & Development, continuându-și activitatea în comunitate, fiind desemnată ca și Microsoft Community Influencer.

În perioada 2012 – 2015, si-a desfășurat activitatea ca și Project Manager în cadrul companiei Avaelgo.

Începând cu anul 2012 și până în prezent, Diana Tătăran se implică în organizarea conferintei ITCamp, cea mai mare conferința de comunitate din Transilvania.

Începutul anului 2015 o găsește pe Diana Tătăran în poziția de Site Manager al Școlii Informale de IT din Timișoara, oferind ocazia pasionaților de acest domeniu să își însușească un bagaj critic de cunoștințe care să le asigure un loc în industria IT.

Politică Internă: Educație
Știință și Tehnologie: Tehnologiile Informației și ale Comunicării