Diana Hașegan

Diana HaseganEnvironmental Engineer,
LANGAN

Domeniu principal de expertiză: Știință și Tehnologie

Diana Hasegan este inginera de mediu specializata in decontaminarea siturilor poluate si in sustenabilitate. Diana a absolvit facultatea Lafayette College din Easton, Pennsylvania cu distinctiile Summa Cum Laude si Honors in doua specializari de licenta: (1) Inginerie Civila si de Mediu si (2) Economie si Business. Diana este activa in mai multe organizatii profesionale in pozitii de leadership. Pentru Asociatia Inginerilor Civili din America (ASCE), ea este coordonatoare unei conferinte de leadership pentru membri organizatiei din zona de vest a Americii. Pentru Societatea de Onoare a Inginerilor (Tau Beta Pi Engineering Honor Society), Diana faciliteaza cursuri de leadership pentru studenti. Diana este activa si in grupul local al Inginerilor fara frontiere (Engineers Without Borders) si participa in mai multe comitete stiintifice ale Societatii de Remediere Sustenabila.

Economie și Comerț: Energie | Petrol și Gaze | Resurse Minerale | Industrie
Politică Internă: Transporturi | Infrastructură | Energie | Mediu
Știință și Tehnologie: Științele Sistemului Terestru și Managementul Mediului | Transporturi și Dezvoltare Urbană
Expertiză Regională: România | Statele Unite ale Americii