Daria Istrate

Daria IstrateConsultant,
IMS Health

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Daria Istrate este pasionata de imbunatatirea sanatatii la nivel global prin comercializarea de tehnologii de varf.

A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, cu specializarea Relatii Economice Internationale, timp in care a efectuat un program Erasmus de schimb la Universitatea Sorbona din Paris. Dupa terminarea studiilor, Daria a lucrat pentru Roland Berger Strategy Consultants unde timp de patru ani a oferit consultanta companiilor multinationale cu activitati in Europa de Est, pe proiecte care au vizat strategii de crestere, restructurare, integrare post achizitie, dezvoltare oportunitati de extindere geografica.

Din 2012 Daria a urmat studii de MBA la facultatea Harvard Business School si va lucra pentru IMS Health in calitate de consultant in biotehnologie. In timpul studiilor, Daria a efectuat stagii de practica la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) din Geneva (2013), cat si in cadrul Novartis (2013).

Daria se numara printre primii membri ai Ligii Studentilor Romani in Strainatate (LSRS), unde in calitate de vicepresidente relatii interne a contribuit la extinderea organizatiei si deschiderea de noi filiale in diferite tari.

Economie și Comerț: Energie | Petrol și Gaze | Industrie | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Comerț Exterior
Politică Internă: Sănătate | Transporturi | Energie
Relații Externe: Afaceri Europene | Diplomație Economică
Știință și Tehnologie: Biomedicină și Bioștiințe Moleculare