Daniel Farmache

Dani FarmacheMBA Candidate,
London Business School

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Daniel a absolvit cu First Class Honours licența în Finance and Banking la ICMA Centre, Henley Business School, University of Reading (2010), apoi și-a continuat specializarea în finanțe prin prestigiosul program CFA (Chartered Financial Analyst), devenind în 2013 unul dintre cei mai tineri absolvenți ai tuturor nivelurilor acestuia.

Între 2011 și 2014 a lucrat la Citibank Romania, inițial în Trezorerie și Risk Management, apoi în Corporate & Investment Banking. Aici a acumulat experiență în sectorul public și în industrii precum energie și telecomunicații, lucrând la tranzacții definitorii pentru piața de capital autohtonă: privatizări și IPO-uri, emisiuni de obligațiuni ale Romaniei pe piețele internaționale, împrumuturi sindicalizate, fuziuni și achiziții etc. Parcursul său profesional mai cuprinde un stagiu în Investment Banking, Infrastructuri de Piețe Globale și Algorithmic Trading la Citigroup în Londra (2009), precum și o perioada în asigurari la American International Group (2007-2008). În tot acest timp a studiat și dreptul, având lucrarea de licență pe tema insolvenței.

În 2011, s-a alăturat CAESAR ca editor economic al MeMo CAESAR. Împreună cu LSRS, a organizat, printre altele, proiectul SMART Internships și Conferința “Hai Acasă!”. Este vicepreședinte-fondator al Centrului pentru Guvernanță Socială, în cadrul căruia lucrează pe proiecte de democrație participativă și pe implementarea serviciilor de consiliere de carieră în sistemul de învățământ. Își datorează pasiunea pentru educație Colegiului Național de Informatică “Tudor Vianu”, pe care l-a absolvit cu cea mai mare medie la bacalaureat din București, și provine dintr-o familie aromână. În prezent, Daniel este student MBA la London Business School.

Economie și Comerț: Energie | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Finanțe și Bănci
Politică Internă: Educație | Energie | Finanțe Publice
Știință și Tehnologie: Tehnologiile Informației și ale Comunicării