Cristina Moldovan

Posted on October 12, 2013 by administrator

CrisProject Management & Financial Consultant, IFS

Domeniu principal de expertiză: Știință și Tehnologie
Cristina Moldovan este consultant pentru project management si finante in cadrul IFS (Industrial Financial Systems), o companie globala ce livreaza un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) pentru companii din domeniile energiei, petrol si gaze, industrie si retail. De asemenea, lucreaza pro-bono ca si manager de comunicare la DasData, un startup romanesc ce construieste o platforma bazata pe IoT (Internet of Things).

Cristina a organizat evenimente pentru antreprenori si startup-uri din Norvegia, participand la crearea unei retele de companii IT in aceasta tara. A fost implicata in lansarea Camerei de Comerț Norvegiano-Română (NOROCC) din Oslo. A lucrat trei ani la televiziunea The Money Channel si website-ul www.money.ro. Cristina este totodata Vice-Presedintele fondator al Departamentului Filiale din cadrul Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

Cristina are o diploma dubla de master in economie si risk management financiar de la BI Norwegian Business School din Oslo și Academia de Studii Economice București.

Economie și Comerț: Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Finanțe și Bănci
Politică Internă: Educație | Solidaritate Socială