Cosmin Drăgoi

Cosmin DragoiGeneral Manager,
Finacon Romania

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Cosmin este absolvent al Facultății de Cibernetică din cadrul ASE București. Formarea în domeniul financiar și-a comletat-o cu cursuri de stock trading în cadrul London Trader’s University, precum și cu un curs de Manager de proiect. Formarea personală a fost punctată de participarea la seminarii de dezvoltare personală, programare neurolingvistică, citire rapidă, comunicare în afaceri, leadership, negociere, public speaking.
Expertiza profesională și-a dezvoltat-o în domeniul finanțării proiectelor și companiilor. În portofoliul personal a adunat proiecte cu finanțări prin capital privat, fonduri europene, finanțări mixte, hibride, mezanine, cu o valoare cumulată totală de peste 800 milioane Euro.

Economie și Comerț: Energie | Industrie | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Comerț Exterior | Finanțe și Bănci
Politică Internă: Administrație Publică | Transporturi | Infrastructură | Energie | Mediu | Agricultură | Turism | Finanțe Publice
Relații Externe: Afaceri Europene | Cooperare Regională | Relații Bilaterale | Organizații Internaționale | Cooperare pentru Dezvoltare
Știință și Tehnologie: Tehnologiile Informației și ale Comunicării | Transporturi și Dezvoltare Urbană