Corina Tarnita

Corina Tarnita1Professor,
Princeton University

Domeniu principal de expertiză: Știință și Tehnologie

Corina Tarnita a devenit profesor de ecologie si biologie evolutionista la universitatea Princeton in Februarie 2013. In 2015 a fost numita Alfred P. Sloan Fellow in biologie computationala. Ea este de asemenea profesor afiliat al programului de matematica aplicata, al programului de biologie cantitativa si computationala, si al institutului de mediu, toate in cadrul universitatii Princeton. Inainte de a veni la Princeton, Corina a fost Junior Fellow la prestigioasa Harvard Society of Fellows (2010-2012) si cercetator postdoctoral la universitatea Harvard (2009-2010). Si-a obtinut diploma de licenta in Matematica (B.A.) in 2006, Masteratul in Matematica (M.A.) in 2008 si doctoratul in Matematica (PhD) in 2009, toate de la universitatea Harvard. Cercetarea ei este in domeniul dinamicii sistemelor.

Știință și Tehnologie: Biomedicină și Bioștiințe Moleculare | Științele Sistemului Terestru și Managementul Mediului | Indivizi, Societăți, Culturi și Sănătate
Expertiză Regională: Statele Unite ale Americii