Clara Volintiru

Vice President,
CAESAR Foundation

Domeniu principal de expertiză: Politică Internă

Clara Volintiru, doctor în Economie Politică, este cadru didactic la Academia de Studii Economice, București (ASE) și cercetător în Științe Politice, la London School of Economics and Political Science (LSE). A absolvit un Master în Politici Comparate la LSE, un Master în Științe Politice, tot la LSE și un MBA cu dublă specializare la CNAM, Paris și ASE, București. Ariile sale de specializare acoperă instituționalismul, administrație și politici publice, conflicte internaționale, clientelism și corupție. Cercetările sale s-au publicat în articole academice din țară și străinătate, în volume editate și monografii. Este analist în cadrul think tank-ului britanic PRIAD (Partnership for Research in International Affairs and Development) și a acumulat experiență considerabilă în domeniul consultanței strategice.
Economie și Comerț: Industrie | Comerț Exterior
Politică Internă: Administrație Publică | Organizare Politică | Finanțe Publice | Muncă | Solidaritate Socială
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Securitate Internațională | Diplomație Publică | Diplomație Economică
Alte domenii: Lupta Anti-Terorism