Ciprian Borsan

Posted on November 17, 2015 by administrator

Ciprian BorsanFounder and President,
Maramures Business Club

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Ciprian Borsan este fondatorul si Presedintele clubului de afaceri Maramures Business Club, initiatorul StartUp ADN – primul program de antreprenoriat din Maramures si fondatorul agentiei de marketing online Harpoon.
Ciprian este licentiat in Marketing si detine un master in Managementul Afacerii la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. In anii de studentie a activat in mai multe ONG-uri studentesti si a fost Presedintele Asociatiei Studentilor Sectiei de Marketing (ASM) si Vice-Presedinte IAA YP, o organizatie internationala a tinerilor profesionisti din industria de marketing si comunicare.
In trecut a activat in institutii financiar-bancare (Royal Bank of Scotland, ABN Amro) si in companii de consultanta (Darian DRS) unde a condus departamentul de fonduri europene si a fost Business Development Manager. In 2011, a condus proiectul iVox, o platforma online inovativa de sondaje de opinie. Totodata, acest parcurs profesional a insemnat si initiative antreprenoriale (Evenimente in Cluj, I Love Cluj, C Factor), ultima fiind Harpoon, o agentie de marketing online lansata in Baia Mare.
Crede cu tarie in puterea fiecarei persoane de a schimba in mod pozitiv comunitatea in care traieste, si in dezvoltarea Romaniei prin antreprenoriat, tehnologie si bun simt. Este pasionat de marketing, istorie si calatorii.

Domenii de expertiză

Economie și Comerț: Mediu de Afaceri și Antreprenoriat
Expertiză Regională: România