Bogdan Paul

Bogdan Paul1Assistant Professor,
University of Southern California

Domeniu principal de expertiză: Știință și Tehnologie

Paul Bogdan received his Ph.D. degree in Electrical and Computer Engineering from Carnegie Mellon University, Pittsburgh. He is an assistant professor in the Ming Hsieh Department of Electrical Engineering at University of Southern California. His work has been recognized with a number of distinctions, including the 2012 A.G. Jordan Award from the Electrical and Computer Engineering Department, Carnegie Mellon University for outstanding Ph.D. thesis and service, the 2012 Best Paper Award from the Networks-on-Chip Symposium (NOCS), the 2012 D.O. Pederson Best Paper Award from IEEE Transactions on Computer-Aided Design of Integrated Circuits and Systems, the 2012 Best Paper Award from the International Conference on Hardware/Software Codesign and System Synthesis (CODES+ISSS), the 2013 Best Paper Award from the 18th Asia and South Pacific Design Automation Conference, and the 2009 Roberto Rocca Ph.D. Fellowship. His research interests include performance analysis and design methodologies for multicore systems, the theoretical foundations of cyber-physical systems, the modeling and analysis of bio-inspired computing, and the applications of statistical physics to biological systems and regenerative medicine.

Economie și Comerț: Energie
Politică Internă: Educație | Sănătate | Solidaritate Socială
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Securitate Internațională | Organizații Internaționale | Diplomație Publică | Diplomație Culturală | Diplomație Economică
Știință și Tehnologie: Biomedicină și Bioștiințe Moleculare | Indivizi, Societăți, Culturi și Sănătate | Tehnologiile Informației și ale Comunicării | Materiale, Fizică și Nanoștiințe | Transporturi și Dezvoltare Urbană