Andra Maria Vasilescu

Andra-Maria VasilescuInternal Auditor,
Statoil ASA

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Andra lucreaza in prezent ca auditor intern in cadrul companiei norvegiene Statoil, cel mai mare producator de petrol si gaze din zona scandinava, cu sediul in orasul Stavanger din Norvegia. In Statoil, auditul intern este organizat si executat conform standardelor internationale stabilite de Institutul Auditorilor Interni (IIA). In prealabil, Andra a lucrat in departamentul de management al riscurilor intreprinderii (Enterprise Risk Management) si cu sistemul de management central al companiei. In paralel Andra este implicata in activitati de voluntariat. A fost liderul organizatiei de tineret din Statoil, filiala Stavanger, unde a stabilit o platform de invatare dinamica si de socializare a noilor angajati, prin seminarii de specialitate si activitati culturale. De asemenea, este responsabila de organizarea de evenimente axate pe networking professional in regiunea Stavanger. Ultimul eveniment organizat in luna mai 2015 a reunit 300 de profesionisti din diverse sectoare de activitate,

In anul 2009 Andra a lucrat ca stagiar in cadrul Comisiei Europene de la Bruxelles (Executive Agency for Competitveness and Innovation).

Andra a absolvit studiile de masterat in management financiar in cadrul BI Norwegian School din Oslo, studii de licenta in management afacerilor in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si studii de licenta in Drept in cadrul Universitatii din Bucuresti.

Economie și Comerț: Energie | Petrol și Gaze | Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Finanțe și Bănci
Politică Internă: Energie | Mediu