Alexandru Ciuncan

Alexandru CiuncanInterim President,
National Defense College Foundation

Domeniu principal de expertiză: Economie și Comerț

Alexandru CIUNCAN este Presedintele interimar al Fundatiei Colegiului National de Aparare, un think tank specializat in gandire strategica, al carui principal rol consta in identificarea si promovarea intereselor Romaniei in domeniul securitatii si apararii nationale.

Licentiat in Stiinte Administrative al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, detinator al unui Professional Certificate in Management (OU Business School & Codecs), Alexandru este, totodata, absolvent al Institutului Diplomatic Roman si al cursurilor Chartered Insurance Institute (CII) din Marea Britanie.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-bancar si al asigurarilor, Alexandru a coordonat in ultimii doi ani proiecte ce tin de market conduct in cadrul IRSG, EIOPA-The European Insurance and Occupational Pensions Authority, cu sediul la Frankfurt.

Economie și Comerț: Mediu de Afaceri și Antreprenoriat | Comerț Exterior | Finanțe și Bănci
Politică Internă: Administrație Publică | Organizare Politică
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Organizații Internaționale | Diplomație Publică | Diplomație Economică | Cooperare pentru Dezvoltare
Știință și Tehnologie: Tehnologiile Informației și ale Comunicării