Adrian Pop

Posted on April 20, 2015 by administrator

Pop AdrianProfessor at NUPSPA and Director of the Centre for Regional and Global Studies

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Adrian Pop este Director al Centrului de Studii Regionale si Globale din cadrul Societatii Stiintifice Romane de Studii Interdisciplinare, profesor de relatii internationale la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti si Director (Chair) al Nodului Romania al Proiectului Mileniului (The Millennium Project). Este membru al mai multor asociatii profesionale internationale, intre care European International Studies Association (EISA), Central and East European International Studies Association (CEEISA) si World Future Studies Federation (WFSF). A fost director adjunct al Institutului de Studii Politice de Aparare si Istorie Militara (ISPAIM) din Bucurestiu. A fost, de asemenea, International Research Fellow la Colegiul NATO de Aparare din Roma, Visiting Fulbright Fellow la Universitatea Maryland si Visiting Fellow la Institutul Norvegian Nobel din Oslo.

Economie și Comerț: Energie
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Cooperare Regională | Relații Bilaterale | Securitate Internațională | Organizații Internaționale
Alte domenii: Lupta Anti-Terorism
Expertiză Regională: România | Uniunea Europeană | Europa | Europa de Est | Federația Rusă | Statele Unite ale Americii