Bogdan Brăneanu

Posted on March 4, 2015 by administrator

braneanuCivil-military Cooperation, Ministry of Defence

Domeniu principal de expertiză: Relații Externe

Bogdan Brăneanu este șeful unei echipe de specialiști din cadrul Batalionului 1 Cooperare Civili-Militari al Ministerului Apărării Naționale. Acestă structură este unicat în cadrul MApN și reunește militari cu un înalt nivel de profesionalism, cunoștințe temeinice în domeniu și cu o bogată experineță în misiuni internaționale.
Absolvent al Academiei Fortelor Terestre din Sibiu, specialitatea Management Economico-Financiar(2010), deține un Master în Managementul Capabilităților Organizationale la aceeași instituție(2012), continuând cu studii de specializare la Universitatea Națională de Apărare în domeniul cooperării civili-militari(2013) și al securității europene(2015). Pe durata studiilor universitare a fost implicat activ în voluntariatul studențesc, reprezentând cu cinste Corpul Cadetilor ca președinte și Uniunea Studenților din România ca Director Regional pe Resurse Umane.

Economie și Comerț: Energie | Petrol și Gaze | Comerț Exterior
Politică Internă: Administrație Publică | Educație | Energie | Organizare Politică
Relații Externe: Afaceri Europene | NATO | Cooperare Regională | Securitate Internațională | Organizații Internaționale
Știință și Tehnologie: Indivizi, Societăți, Culturi și Sănătate