The English version of our website can be found here: CAESAR Foundation English version website. Find out more about our activity by browsing our website and support us with your donation using the form below.

Fundatia CAESAR NU accepta fonduri de la partide politice sau entitati compromise, ceea ce face ca fiecare donatie individuala sa conteze cu atat mai mult: ca sprijin real si direct pentru activitatile Fundatiei, cat si ca vot de incredere intr-o Romanie mai buna si intr-o organizatie care are ca valori integritatea, responsabilitatea si profesionalismul.

Pentru a sustine Fundatia CAESAR printr-o donatie, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Donation Information

I would like to make a donation in the amount of:

€2 €5 €10 €20 €50 €100 €200 €250 €500 €1,000

Other:

Donor Information

Add me to your mailing list

Donor Address

I am a UK taxpayer and my gift qualifies for Gift Aid.

1. BENEFICII

• Deducerea impozitelor pentru suma donata
  • Includerea in Comunitatea CAESAR
  • Invitatie permanenta la evenimentele publice CAESAR, pentru donatii de peste 300 EUR
  • Pentru donatii peste 1.000 EUR, va rugam sa ne contactati la contact@fundatiacaesar.ro pentru a primi o lista cu pachete de beneficii pentru sponsorii CAESAR

2. TRANSPARENTA

• La sfarsitul fiecarui semestru, toti sustinatorii CAESAR primesc un raport complet cu activitatea CAESAR

3. MAI MULTE DETALII

• Pentru mai multe informatii despre calitatea de sustinator CAESAR, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@fundatiacaesar.ro
  • Pentru mai multe informatii despre calitatea de membru CAESAR, va rugam sa ne contactati la aceeasi adresa de e-mail

4. FORMULARUL DE DONATIE

• Va rugam sa completati formularul de donatie cat mai detaliat
  • Datele dumneavoastra raman confidentiale si private; acestea vor fi folosite doar pentru serviciul nostru de administratie si contabilitate

VA MULTUMIM pentru sustinere si pentru incredere!
Echipa CAESAR