Cine Votează Contează!

Cine votează contează!

Campania „Cine votează contează!” este un proiect CAESAR de mobilizare civică, într-un moment important pentru democrația românească: alegerile prezidențiale. Rolul tinerilor în dezvoltarea viitoare a României nu poate fi contestat; inevitabil, această responsabilitate le va reveni, mai devreme sau mai târziu. Chiar și până atunci, participarea la vot este dreptul și responsabilitatea fiecărui cetățean, oriunde s-ar afla, și principalul mecanism al construcției unei democrații veritabile. Mesajele campaniei CAESAR, venite din toate colțurile lumii, subliniază responsabilitatea pe care o avem, fiecare dintre noi, de a ne implica activ în construcția unui viitor mai bun pentru România: CINE VOTEAZĂ CONTEAZĂ!

Mesajul CAESAR din lumea întreagă
Sebastian Burduja, Washington, D.C.
Dan Nechita, Washington, D.C.
Raul Pătrașcu, Timișoara
Anda Radu, Viena
Andreea Ionescu, Paris
Dragos Tâlvescu, Oslo
Nicolae Ștefănuță, Bruxelles
Lucian Crăciun, Londra
Daniel Cateliu, București
Alexandru Ciorobea, Los Angeles
Mihai Copăceanu, Sibiu
Florentina Dumitru, Bruxelles
Mulțumim celor 4.000+ semnatari ai petiției pentru respectarea dreptului la vot a tuturor cetățenilor români!

Mulțumim celor peste 4.000 de semnatari ai petiției pentru respectarea dreptului la vot a tuturor cetățenilor români!

Adevarul: „Cine voteză contează”, un mesaj transmis de Liga Studenţilor Români în Străinătate (LSRS)

Alexandru Urdas, Paris

Maria-Cristina Duse, Frankfurt
Georgiana Bratu, București
Marcel Ionescu-Heroiu, București
Ema Stoian, Beijing
Manuela Moț, Washington, D.C.
Don Lothrop, Cluj Napoca
Alexandra Sasu, București